Hemstäd - Massor om hemstäd

Nyttja hemstädning

Nyttja hemstädning

Att städa hemma kan betyda allt från att man plockar bort skräp på golvet till att använda en dammvippa på alla ytor, dammsuga och därefter torka av golven med en golvmopp.

Människor har i alla tider städat de platser hon förvarar mat på eller bor på. Initialt var detta för att hålla skadeinsekter borta som t.ex. spindlar och kackerlackor men med tiden har det blivt mer av estetiska skäl.

Mer hemstädning

Mer hemstädning

På senare tid har ambitionen beträffande städning ökat och många känner att de inte själva hinner med att städa tillräckligt bra.

Därför har många städfirmor startats som har som verksamhetsidé att städa hemma i privatbostäder. Tack vare införandet av RUT-avdrag har det blivit allt fler hushåll som har råd att ta in städhjälp.

Pris på hemstädning

Pris på hemstädning

Kostnaden att få städat hemma beror lite på var i landet man bor men även på vilken städfirma man anlitar. Ofta brukar små städfirmor på mindre orter vara billigast men det kan finnas prisvärda städfirmor även i större städer.

Efter RUT-avdrag hamnar ofta priset på mellan 150-250 kr/timme.


Allt du måste veta om hemstäd

Här finns fler bra sidor om hemstäd och vad som du bör känna till om hemstädning men också en del roliga saker beträffande städning i hemmet.


Meny - Hemstäd
Till förstasidan på www.hemstäd.seHögst upp på sidan om hemstädningLängst ned på sidan om hemstäd
Extra allt!KostnadAnlitaNyheter